Η Εταιρεία μας

StorePicture

 

Ιδρύθηκε το 1974 στην Κόρινθο με σκοπό την πώληση ειδών ύδρευσης και άδρευσης. Σύντομα επεκτάθηκε στον χώρο κατασκευής μικρών, μεσαίων και μεγάλων έργων. Σήμερα η εταιρεία, σε ιδιόκτητο χώρο 1000m2, έχει την δυνατότητα να παρέχει όλα τα είδη που αφορούν ύδρευση, άδρευση, αποχέτευση και με μεγάλη γκάμα σε αγροτικά εφόδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Το νερό αποτελεί κληρονομιά η οποία πρέπει να προστατεύεται. Είναι απαραίτητο σε όλες τις γνωστές μορφές ζωής στον πλανήτη μας. Οι άνθρωποι και τα έχουν στο σώμα τους 55-78% νερό (κατά βάρος), ενώ φθάνει μέχρι και το 90% εκείνου των κυττάρων.


Η κακή διαχείριση των υδάτινων πόρων καταδικάζει εκατομμύρια ανθρώπους να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό ενώ παράλληλα δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην άδρευση των καλιεργήσιμων εκτάσεων.

Η Εταιρεία μας δεσμέυεται στην σωστή διαχείριση του φυσικού μας πλούτου, του νερού, σε όσο των δυνατών καλύτερη εκμετάλλευσή του για εμας. Δουλειά μας είναι να μελετάμε και να κατασκευάζουμε συστήματα ύδρευσης και άρδευσης με το καλύτερο τρόπο, χρησιμοποιώντας πάντα προϊόντα μεγάλων κατασκευαστικών οίκων.


Η μεγάλη γκάμα μας σε προϊόντα, αλλά και η πολυετής εμπειρία μας, καλύπτει την κάθε σας ανάγκη. Εκφράστε μας τον προβληματισμό σας και εμείς θα σας δώσουμε την καλύτερη λύση πάνω στο δικό σας πρόβλημα.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να έχουν και τα παιδιά μας την χαρά να παίζουν με το νερό…

Copyright © 2013 - 2014

All rights reserved.

Β.Κλήμης & ΣΙΑ Ε.Ε. 

 

Powered By ITSN.gr  itsnlogo

Τεχνικοί Μηχανογραφικού Εξοπλισμού

Β.Κλήμης & ΣΙΑ Ε.Ε.

Διεύθυνση: Ο.Τ. 400 - Νεάπολη - Θέση Μπαθαρίστρα - Κόρινθος

Τηλέφωνο : 27410 22068 & 27410 75575

Fax : 27410 22068

Email: info@klimisoe.gr